(voor extra info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.):

Evenementen 2017

januari: gesloten

 

do 9 t/m za 11 februari 13-17 uur.  Valentijnsthee

Diverse liefdesvolle hartige hapjes met een potje valentijnsthee. Deelname: eur 12,50 p.p. Uiterlijk 8 februari reserveren.

 

do 13 t/m zat 15 april, 13-17 uur. Paasproeverijtje

Voor diegenen die gezellig de paasdagen willen beleven organiseren wij deze dagen tussen 13 en 17 uur een paasproeverijtje met enkele zoete en hartige paashapjes. Deelname eur 9,95 p.p. Liefst van te voren reserveren. Vrije inloop is mogelijk, echter op = op.

 

vr 21 april, om 17 uur. "De andere verhalen van de stad". 

Vreemde, sinistere verhalen die de locale bevolking liever angstvallig verborgen houdt. Wandel mee en hoor over wonderlijke zeewezens, zwarte weduwen, terechtstellingen, verdronken dorpen, galgen en schavotten en het mysterieuze eiland.... Durft u mee te gaan? De wandling is een vertelwandeling door Willemstad, zonder dat er enge mannetjes uit de bosjes springen. Incl. tomatensoep en een tosti n de Prullenkast. In groepsverband kan deze wandeling ook op een ander tijdstip worden gereserveerd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname eur 13,50 p.p. Uiterlijk 20 april reserveren.

 

do 27 april 13-17 uur, Konings-Pannenkoekendag.

Vandaag voor eur 2,50 p.p. (kinderen t/m 10 jaar incl. ranja).

 

za 20 mei, 13 -17 uur Luizenpop maken

De workshop staat onder leiding van Lia Romijn. De luizenpop kan worden gebruikt voor tuin- of binnenhuisdecoratie. De cursus is inclusief een kleine High Tea. in groepsverband kan deze workshop ook op een andere datum worden gereserveerd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

vr 16 en za 17 juni, High Tea in de kano, gehele dag 

In het waterpoortgebied (zie www.waterpoortwerkt.nl) deze dagen evenementen op het water. Bij de Prullenkast high-tea in kano!!!!! Een unieke kans om de kreek ’t Breede Gat vanaf het water te verkennen! Op het water met de zon op het gezicht en de wind in de haren kunt u genieten van allerlei zelf gemaakte zoete en hartige hapjes. Het kabbelen van het water en het rustig deinen van het bootje dragen bij aan deze unieke beleving. Mogelijk tussen 11 en 17 uur. Reserveren: uiterlijk 2 dagen van tevoren. Kosten: eur 27,50 p.p. Voor info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

za. 24 en zon 25 juni 10-17 uur, 10 jaar Ruigenhilfair!

In en rond de Prullenkast treft u vele kramen met brocante & curiosa, tuinplanten, woondecoraties, wellness, hobby's, ambachten, live-muziek/koren, enz. enz. Op het buitenterras kunt u geniten van allerlei lekkernijen uit eigen keuken. Voor extra informatie en deelname zie www.deprullenksat.nl/ruigenhilfair, of stuur voor 30 mei a.s. een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gratis entree.

 

zo. 20 augustus, Oldtimershow bij de Prullenkast

Tussen 11 -12 en 16-17 uur vindt er een Oldtimershow plaats van de Brabantse Oldtimer Vereniging. Wilt u ook uw auto showen dan kan dat de gehele dag van 11-17 uur. De Vereniging gaat ook een rondrit maken, waaraan ook niet-leden met hun oldtimer kunnen deelnemen. Kosten voor de rondrit: eur 5,- per auto. Kosten voor de show: gratis. De Prullenkast is deze dag ook geopend. Op het terras kunt u genieten van een hapje en een drankje. Reserveren is niet nodig.

 

Za. 9/16 en zo10/17 september 11:00-17:00 uur Kunst en Cultuurroute Moerdijk

Evenement in de gehele gemeente Moerdijk. In de Prullenkast treft u diverse kunstenaars, mensen met een ambacht, hobby , curiosa, enz. Voorts kunt u het permanente Gonny’s Poppen- en Berenmuseum bezoeken. Bezoekers kunnen genieten van een natje en een droogje in de gezellige theetuin van de Prullenkast. Heeft u interesse om deel te nemen? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.