Voor groepen vanaf 6 personen organiseren wij ook workshops, tochten met/zonder gids en teambuilding sessies, inclusief hapje, drankje, high tea of hartige lunch.

Voor alle arrangementen geldt dat er minimaal 1 week van te voren dient te worden gereserveerd

 

Bonbonworkshop, inclusief kleine High-Tea

Heerlijke bonbons maken onder leiding van een échte chocolatier. Onder leiding van "de Truffelspecialist" leert u de basis van het werken met chocolade en zoete ingrediënten. Eerst wordt een korte inleiding gegeven over het product chocolade en de technieken. Daarna gaat u zelf aan de slag. Tussendoor kunt u genieten van een kleine high-tea. U gaat naar huis met een doos zelfgemaakte bonbons! Voor kleine groepjes vanaf 1 persoon zijn de workshops gepland op 9 mei (moederdag!!) en 26 september. Grote groepen kunnen voor het gehele jaar een afspraak maken. U kunt u vanaf heden inschrijven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kosten: eur. 42,95 p.p.

Kruidenworkshop

Je eigen zalf, lippenbalsem en kruidenthee maken op basis van Geneeskrachtige kruiden. Een cadeautje voor jezelf! Deze workshop staat onder leiding van kruidenexpert Kaat Scheurwater.De workshop is inclusief een proeverijtje met geneeskrachtige thee. 

Kosten: eur 24,95 p.p.kruiden

Wandeling door Willemstad met High-Tea

Wilt u er een “compleet dagje uit “ van maken? Allereerst leidt onze gids u langs diverse cultuur-historische plekjes in het monumentale vestingstadje Willemstad. Deze tocht duur ca. 1 tot 1,5 uur. Vervolgens sluit u de rondwandeling af met een High-Tea in de Prullenkast. Voor groepen vanaf 10 personen.

Kosten: eur. 25,50 p.p.

De andere verhalen van de stad (een "griezelwandeling voor jong en oud")

Vreemde, sinistere verhalen die de locale bevolking liever angstvallig verborgen houdt. Wandel mee en hoor over wonderlijke zeewezens, zwarte weduwen, terechtstellingen, verdronken dorpen, galgen en schavotten en het mysterieuze eiland………Durft u mee te gaan? De wandeling is een vertelwandeling door Willemstad onder leiding van een gids, zonder dat er enge mannetjes uit de bosjes springen. Inclusief tomatensoep en tosti in de Prullenkast. In groepsverband kan deze wandeling ook op andere tijdstippen worden gereserveerd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In 2018  staan 2 routes gepland: vrijdagen 23 maart en 16 november, aanvang 17.30 uur. Prijs: 15,- p.p.

Kosten: eur. 13,50 p.p.

Picknick High-Tea

Picknicken in de zomer geeft dat ultieme vakantiegevoel. Bij een picknick van de Prullenkast ontvangt u een mand met o.a. scones, sandwiches, quiche, smoothie, thee of koffie. U kunt een plekje uitkiezen in de tuin, of een kleine wandeling maken naar het bos van de waterspitsmuis.

Kosten: eur. 19.95 p.p.

Fietsroute met rondleiding Kersenboomgaard Zuylenhoeve en kleine High-Tea Prullenkast.

In de maanden april (bloesem), juni (kersen) en juli (kersen) kunt u een leuke fietstocht maken met een bezoek en rondleiding in Kersenboomgaard de Zuylenhoeve in Heijningen en een bezoek aan de Prullenkast met kleine high tea in Oudemolen. U kunt zelf aangeven waar u wenst te starten.
- Rondleiding kersenboomgaard, incl. kopje koffie/thee met kersenkoek,  eur 6,50 p.p.
- Bezoek Prullenkast incl. kleine high-tea eur 8,95 p.p. 
- Fietsroute (knooppunten) eur 1,- per kaart
- Fietshuur op aanvraag.
Voor groepen vanaf 12 personen.

Fietsroute & High-Tea

Op eigen gelegenheid kunt u vanaf de Prullenkast een fietsroute maken van ca. 30 km. De fietsroute kunt afsluiten met een Ruigenhils Proeverijtje of een uitgebreide High-Tea. Route en High-Tea zijn verkrijgbaar bij de Prullenkast. U kunt uw auto met fietsendrager hier parkeren.

- Ruigenhils proeverijtje eur 8,95 p.p.
- Uitgebreide high-tea eur 19,95 p.p.
- kosten fietsroute eur 5,50 p.p.

tonnekreek

Wandelroute (10 km) door de Ruigenhilse dreven

Een uitgebreide wandelroute langs de kreken en over boerenakkers met vervolgens aan het einde een kleine of grote High Tea. De route is verkrijgbaar bij de Prullenkast.

- Ruigenhils Proeverijtje eur 8,95 p.p.

 - Grote High-Tea, eur 19,95 p.p.

- Wandelroute: eur. 2,75

Ook is het mogelijk deze wandeling samen met een gids te maken. Hij vertelt u dan het één en ander van de omgeving en de natuur. Voor grote groepen is deze optie het gehele jaar mogelijk. Na de wandeling krijgt u een heerlijke kop erwtensoep. U kunt u inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schildercursus o.l.v. kunstschilder Bep Bernard

m kunstwerk schildercursus bep

Een meerdaagse schildercursus in en rond de Prullenkast (prachtig polderlandschap), inclusief een hapje en een drankje onder leiding van kunstschilder Bep Bernard. Groepen vanaf 10 personen. 

Offerte op aanvraag.