Voor groepen vanaf 6 personen organiseren wij ook workshops, tochten met/zonder gids en teambuilding sessies, inclusief hapje, drankje, high tea of hartige lunch. Werkwijze: Stel a.u.b. zelf een groepje van minimaal 6 personen samen, plan een aantal data en informeer bij de Prullenkast wat de mogelijkheden zijn.

Voor alle arrangementen geldt dat er minimaal 1 week van te voren dient te worden gereserveerd.

 

Kano varen inclusief high tea

Lekker varen op de kreek 't Breede Gat, met een Canadese kano. Daarbij kunt u ook nog een picknickmand meenemen, gevuld met een high tea.  De kano kunt u ook alleen huren. Beschikbaar: 2- en 3-persoons kano's. Let op! U moet klunen met de kano.

 

Iedereen kan schilderen!

Altijd al buiten landschappen willen ( leren) schilderen? De Prullenkast heeft samen met de Kwasterette een prachtig arrangement samengesteld. Onder het genot van een lekkere high tea, kunt U heerlijk ontspannen schilderen in de prachtige omgeving van de Prullenkast.In deze exclusieve clinic wordt u begeleid door bevoegd lerares Astrid Rombouts. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich inschrijven. Komt U ook? Deze laagdrempelige clinic is geschikt voor alle leeftijden.

dikke dames keuken kleiner

Corpulente dames workshop

Iedereen kan het! Een leuk schilderij maken van corpulente dames. En wat is nog toepasselijker om dan zelf tussendoor een high tea te gebruiken. De workshop wordt gegeven door Astrid Rombouts. 

 

Workshop: Vrolijke dieren schilderen

Even er lekker tussenuit! Leuke schilderijen maken van vrolijke dieren kan in deze workshop. Tussendoor een kleine high tea met scones en sandwiches. De workshop wordt gegeven door Astrid Rombouts

 

Workshop keramiek

Ook last van bladluizen bij uw rozenstruik? Maak tijdens de workshop een luizenpop, vul hem met stro en zet hem op een stok in de tuin. Hierin zullen zich oorwormen nestelen en zij zijn dol op bladluis. Deze decoratieve pop wordt gemaakt van klei o.l.v. Lia Romijn. Ook is er de mogelijkheid, tegen meerprijs, deze middag een voederschaal voor vogels of een masker te fabriceren. Inclusief een kleine of grote high-tea. 

m bonbonworkshop in doos

Bonbonworkshop, inclusief kleine High-Tea

Heerlijke bonbons maken! U leert de basis van het werken met chocolade en zoete ingrediënten. Tussendoor kunt u genieten van een kleine high-tea. U gaat naar huis met uw zelfgemaakte bonbons! Groepen vanaf 6 personen kunnen het gehele jaar een afspraak maken. 

 

Workshop kip, schaap of kabouter versieren maken

Onder leiding van Nancy van de Broek versiert u deze middag een kip van wel 35 cm hoog. Tussendoor serveren wij van de Prullenkast een lekkere kleine high tea! Graag van te voren reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wandeling door Willemstad met High-Tea

Wilt u er een “compleet dagje uit “ van maken? Allereerst leidt onze gids u langs diverse cultuur-historische plekjes in het monumentale vestingstadje Willemstad. Deze tocht duur ca. 1 tot 1,5 uur. Vervolgens sluit u de rondwandeling af met een High-Tea in de Prullenkast. Voor groepen vanaf 10 personen.

  

De andere verhalen van de stad (een "griezelwandeling voor jong en oud")

Vreemde, sinistere verhalen die de locale bevolking liever angstvallig verborgen houdt. Wandel mee en hoor over wonderlijke zeewezens, zwarte weduwen, terechtstellingen, verdronken dorpen, galgen en schavotten en het mysterieuze eiland………Durft u mee te gaan? De wandeling is een vertelwandeling door Willemstad onder leiding van een gids, zonder dat er enge mannetjes uit de bosjes springen. Inclusief heksensoep en brood met smeersels in de Prullenkast. In groepsverband kan deze wandeling ook op andere tijdstippen worden gereserveerd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Picknick High-Tea

Picknicken in de zomer geeft dat ultieme vakantiegevoel. Bij een picknick van de Prullenkast ontvangt u een mand met o.a. scones, sandwiches, quiche, smoothie, thee of koffie. U kunt een plekje uitkiezen in de tuin, of een kleine wandeling maken naar het bos van de waterspitsmuis.

 

Fietsroute & High-Tea

Op eigen gelegenheid kunt u vanaf de Prullenkast een fietsroute maken van ca. 30 km. De fietsroute kunt afsluiten met een Ruigenhils Proeverijtje of een uitgebreide High-Tea. Route en High-Tea zijn verkrijgbaar bij de Prullenkast. U kunt uw auto met fietsendrager hier parkeren.

tonnekreek

Wandelroute (10 km) door de Ruigenhilse dreven

Een uitgebreide wandelroute langs de kreken en over boerenakkers met vervolgens aan het einde een kleine of grote High Tea. De route is verkrijgbaar bij de Prullenkast.

Ook is het mogelijk deze wandeling samen met een gids te maken. Hij vertelt u dan het één en ander van de omgeving en de natuur. Voor grote groepen is deze optie het gehele jaar mogelijk. Na de wandeling krijgt u een heerlijke kop erwtensoep. U kunt u inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle prijzen zijn op aanvraag.