kerst les barreaux en prullenkast 05112021 klein

KERST

Franse en Engelse kerstbrocante komen samen!

Vrijdag 5 en zaterdag 6 november vindt er een unieke samenwerking plaats tussen Les Barreaux in Fijnaart en de Prullenkast in Oudemolen. Om alvast in de kerststemming te komen en inspiratie op te doen hebben de organisatoren, beiden gevestigd in een oude boerenschuur, Franse (Les Barreaux) en Engelse (de Prullenkast) kerstbrocante, antiek en vintage tentoongesteld in een gezellige kerstambiance. Beide locaties zijn met elkaar verbonden door de Tweede Kruisweg, klein stukje Drogedijk en de Zuidlangeweg. Volg het kaarslicht en de kerstglitters en je komt uit op één van de boerderijen.

Openingstijden: Vrijdag 5 november van 17-21 uur, zaterdag 6 november van 10-17 uur. Adressen: Tweede Kruisweg 2, Fijnaart en Zuidlangeweg 3, Oudemolen.

 

DE PRULLENKAST IN KERSTSFEER

Vanaf 5 november t/m do 31 december elke donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag van 13-17 uur de Prullenkast in kerstsfeer.  Kom genieten van kerstcadeautjes, prachtig ingetuigde kerstbomen, kerstthee, kerstsfeer in de Prullenkast. Entree gratis. Onder genot van onze speciaal voor u gebakken kersttaart een heerlijk middagje uit en genieten!

 

KERST-HIGHTEA

In de periode van 3 november t/m 19 december is de Prullenkast omgetoverd in kerstsfeer. In de maanden november (vanaf de 15e) en december serveren wij een Kerst-High-Tea. Dit betreft een feestelijk aangepast menu. De kosten voor deze Kerst-High-Tea bedragen eur 24,95 p.p. De kerst high-tea duurt ca. 3,5 uur. Zie ook https://www.deprullenkast.nl/taarten-bestellen

poster 2020 jpg web