Verzamelen, verzamelen, verzamelen………….
Dat is de kunst van de dames van de Prullenkast!

Gonny en Monique Herbonnet zijn deze dames. Moeder en dochter zijn dol op rommelmarkten en bloementjes; bloemetjesserviezen, bloemenkleedjes, bloemenvaasjes......

monique-en-moeder-klein

Ca. 11 jaar geleden kregen zij de gelegenheid om middenin de Ruigenhilpolder, tussen Willemstad en Fijnaart, in een oude boerenschuur uit de 16e eeuw, de brocante en curiosawinkel “de Prullenkast” te starten. Diverse vertrekken zijn ingericht als huiskamer en hebben een thema.

Daarnaast vinden zij het heel erg leuk om van een aantal simpele ingrediënten de lekkerste taarten te maken. In de theetuin en in de tearoom kunt u hiervan genieten. 

De Prullenkast is gelegen aan de landelijke fietsknooppuntenroute en de plaatselijke wandelroute van 10 km. Ook kunt u hier uw electrische fiets opladen. Voor uw auto is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Wilt u de polder vanaf het water verkennen, wij verhuren ook kano's. 

Kortom: een mooi punt om heerlijk uit te rusten of een leuke activiteit te starten.

 

het restaurant

De Prullenkast is gastvrouw van Waterpoort. Dit betekent dat u hier informatie kunt verkrijgen over toeristisch aantrekkelijke pareltjes binnen ditwaterpoortlogo gebied.